دکتر طبیعت

منو

 

مصرف زردچوبه و کاهش چربی خون

هزاران سال است خواص درمانی زردچوبه به اثبات رسیده و پرمصرف‌ترین ادویه در دنیاست، «زردچوبه نه‌تنها زخم‌های گوارشی را درمان می‌کند بلکه برای درمان زخم‌های سطحی هم مفید است و گذاشتن زردچوبه روی زخم فوراً خونریزی را بند می‌آورد.»
«آلزایمر بیماری سرد و خشک است و مصرف گرمی‌ها مثل زردچوبه می‌تواند برای درمان یا کاهش روند پیشرفت بیماری مفید باشد. زردچوبه ویتامین‌هایی دارد که به تقویت حافظه کمک می‌کند و مصرف آن در کنار عسل چون مزاج گرم و تر دارد بسیار کمک‌کننده است.»

زردچوبه گیاهی با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماری‌های گوارشی، کبدی مورد توجّه قرار گیرد. کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش چربی‌ خون شده و ضد گرفتگی عروق است.

دندان درد را می توان با جویدن ساقه زیرزمینی زردچوبه برطرف کرد. قسمت مورد استفاده این گیاه دارویی، ریزوم یا ساقه های زیرزمینی آن بوده که پس از خارج نمودن از زمین قسمت های اضافه را جدا کرده و با آب می شویند. زردچوبه گیاهی با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماری‌های گوارشی، کبدی مورد توجّه قرار گیرد.

زردچوبه سرشار از نیاسین، ویتامین ب۳، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منیزیم است و دارای ماده‌ای به نام کورکومین است که عامل ‌رنگ زردچوبه و آنتی اکسیدان قوی است که باعث سم‌زدایی در بدن می‌شود. بهترین ظروف برای نگهداری آن ظروف آلومینیومی و شیشه‌های رنگی (قهوه‌ای) است، ضمن آن که در ظرف باید بسته باشد.

قرقره دَم کرده زردچوبه برای درمان التهاب لثه توصیه شده است.

دسته بندی ها: ادویه

دیدگاه ها